-->

24 Ekim 2015 Cumartesi

Darkwood Sakinleri Çizgiroman Dergisi Sayı 7 Şubat 1998

Dergi Adı:Darkwood Sakinleri Çizgiroman Dergisi Sayı 7 
Sahibi:Hakan Alpin
Yayın Yönetmeni:Hakan Alpin
Baskı Tarihi:Şubat 1998
Sayfa:91
Format:Pdf
Boyut:58 MB
Kaynak:Kendi taramam (niggerman taraması)
Açıklama:İlk önce Buradan üye olunuz...Sonra aşağıdaki linke tıklayarak dergiyi indirebilirsiniz.
İndirme Linki:Darkwood Sakinleri Çizgiroman Dergisi Sayı 7 Şubat 1998
Not:pdf dosyası arama yapılabilir,not alınabilir yapıda değildir.Bazı taramalar nedense bu çeşit kayıt etmede sorun çıkartıyor.O yüzden dergi resim formatında kayıt edilmiştir.Yani bu versiyonda dergi üzerinde okurken not alma,işaretleme gibi özellikler maalesef kullanılamıyor.
Dergi pdf olarak eksiksiz ve tam metindir.Hayırlı okumalar.Yorumunuzu esirgemeyiniz.Beğen ve paylaş butonlarını kullanınız.
Dergi Hakkında:90'larda bugünkü gibi çokda geniş olmayan Çizgiroman piyasasında kendince birşeyler yapmaya uğraşan bir avuç insan vardı.Onlar tarafından amatör bir ruhla çıkartılan bu dergide amatör çizerlerin çalışmaları,çizgiromanla ilgili araştırmalar,yabancı çizgiroman örnekleri yeralmaktadır.Hayırlı okumalar olsun.Yeni sayıları buraya eklemek zaman aldı vakitsizlikten.Diğer sayılarda inşallah en kısa zamanda burada olacak.Siteyi izlemeye devam edin.
Siteyi beğendiyseniz katkıda bulunun,üye olun,beğen butonlarını kullanın.Buradan üye olunuz...
Değerli ebookhanem okurları;dergimiz bu sayı ile noktalanıyor.Bildiğim kadarıyla başka bir sayıda yayınlanmadı.Yinede doğru dürüst çalışmaların olmadığı bu sahada verdikleri olağanüstü emekler için derginin çıkmasında emeği geçenlere kocaman bir alkış.
Tekrar bir not:Bu sayıdaki bazı yazılar +18'dir.Kapakta aynı şekilde.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder