-->

1 Şubat 2018 Perşembe

Meritokrasi klasörü toplu paylaşımı A Harfi

Bir kaç yıl kadar önce facebookta çok güzel bir oluşum vardı.Meritokrasi adındaki bu grup epub formatındaki ekitapları tek tek düzenleyip bir ağda paylaşıma açıyordu.Ancak pek uzun ömürlü olamadı.Yinede bu süreç içersinde 4000 kadar ekitabın düzenlenmiş epub halini takipçilerine ulaştırabildi.Sitemi takip edenleri bu güzel arşivden mahrum bırakmak olmazdı.Bugünden itibaren bu güzel arşivi paylaşıma açıyorum.Tüm arşiv 4-5 gb kadar bir yer tuttuğu için harf sırasına göre paylaşıma açmayı uygun gördüm.Klasörü A harfinden başlayıp Z harfine kadar 3-4 günde bir burada yer vereceğim.Düzenli olarak siteyi takip etmeniz halinde bu güzel arşive sahip olabilirsiniz.Dosyalar düzenlenmiş haldedir.Sadece cihazınıza atıp okumaya başlayabilirsiniz.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.


Kitap Adı:Meritokrasi Klasörü A harfi
Yayınevi:Karışık
Baskı Tarihi:-
Format:Epub
Tür:Karışık
Dosya Boyutu:338 mb
Kitap sayısı:390 adet
Kaynak:Alıntıdır.
Açıklama:İlk önce Buradan takipçi olabilirsiniz.Artı beğen ve paylaş butonlarını kullanabilirsiniz.Yandaki bölümde bulunan "sayfayı beğen"kısmına bir kez tıklayınız.Siteye katkı için sağda ve soldaki reklamlara bir kere tıklayabilirsiniz.
Sonra aşağıdaki linklere tıklayarak kitapları indirebilirsiniz.
MERİTOKRASİ KLASÖRÜ "A" HARFİ

2 yorum :

  1. merhabalar, paylaşım için teşekkürler. Kitaplar çok düzenli ve epub formatında olması mükemmel. devamını ne zaman paylaşırsınız acaba?
    iyi günler

    YanıtlaSil
  2. kitaplara ulaşamadım, bir sorun mu var?

    YanıtlaSil