-->

19 Mayıs 2015 Salı

Kurt Allgeier - Nostradamustan Geleceğin Tarihi (1555'ten-3797'ye)

Kitap Adı:Nostradamustan Geleceğin Tarihi (1555'ten-3797'ye)
Yazar:Kurt Allgeier
Yayınevi:Cep yayınları
Baskı Tarihi:1982
Sayfa:176
Format:Epub,Pdf,docx
Kaynak:Kendi taramam (niggerman taraması)
Not:Kitap pdf olarak eksiksiz ve tam metindir.Epub ve doc olarak bazı kısımlarda noksanlıklar olabilir.Ancak bu okumaya engel değildir.Düzeltme işi çok vakit aldığından ilerde düzeltme imkanı olursa o şekilde tekrar paylaşıma açabilirim.Hayırlı okumalar.Yorumunuzu esirgemeyiniz.Ve beğendiyseniz beğen tuşuna basıp paylaşınız.
Kitap Hakkında:Papa'II.Paul Roma’dan kaçmak zorunda kalacak. Lyon’da öldürülecek. Üçüncü Dünya Savaşı kaçınılmaz bir biçimde zamanını bekliyor. Paris Rusların eline geçecek ve Atom savaşı sonunda 1983 yılında tamamen tahrip edilecek.
Fransız Jean Charles de Fontbrune, “Yarım Bilen Adam” adlı kitabında aynen böyle yazıyor...
11 Ağustos 1999 tarihinde herşey sona eriyor. Yerküre kocaman bir gökcisim ile çarpışıyor...
Charles Berlitz de, “Dünyanın Sonu - 1999" adlı kitabında bu iddiayı koyuyor ortaya. En küçük bir şüphe bile gereksiz ona kalırsa. Ve bu bestseller yazarı, aradığı tarihi de. “Batı’nın Kâhini” Nostradamus’ ta buluyor.
Kehanetlerin açıklanışından bugüne kadar, aralarında onikiden vuran çıktı mı, yoksa hayal gücü geniş bir kısım yorumcuların yakıştırması mıdır, NOSTRADAMUS efsanesi? Bu kitapçık, bu ve benzeri sorulara öz ve açık karşılıklar vermeyi denemektedir. Michel Nostradamus’u kelime kelime irdeleyerek fantastik süslemelerden ve cüretli serüven arayıcı yaklaşımlardan uzak durmaya çalışmaktadır...
Not:Arkadaşlar önce siteye üye olup sonra gruba üye olalım.Üşenmeyelim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder