-->

27 Ocak 2016 Çarşamba

Yaşayan Çanakkaleli Muharipler

Kitap Adı:Yaşayan Çanakkaleli Muharipler
Düzenleme:Mustafa Kibar
Yayınevi:Yazır Matbaacılık
Baskı Tarihi:1981
Sayfa:152
Format:Epub,Pdf.
Kaynak:Kendi taramam (niggerman taraması)
Açıklama:İlk önce Buradan üye olunuz...Sonra aşağıdaki linke tıklayarak kitabı indirebilirsiniz.
İndirme Linki:Yaşayan Çanakkaleli Muharipler
Not:Kitap pdf olarak eksiksiz ve tam metindir.Epub olarak bazı kısımlarda noksanlıklar olabilir.Ancak bu okumaya engel değildir.Düzeltme işi çok vakit aldığından ilerde düzeltme imkanı olursa o şekilde tekrar paylaşıma açabilirim.Hayırlı okumalar.Yorumunuzu esirgemeyiniz.Ve beğendiyseniz beğen tuşuna basıp paylaşınız.
Kitap Hakkında:Kitaptan alıntı;Yenice,Hıdırlar köyünden Ali Balkan Anlatıyor;Seddülbahir’de bir defasında 40 kadar gavur öldürdük. Yahya Çavuş vardı. Manisalı Yahya Çavuş şehit oldu orada. Beş on gün sonra öldü, asıl çıkarması Seddülbahir’e kâfirin. Vapurlarını aykırı durdurmuş...- Oradan çıkarmış sandallarla... Ama çıkarmadık. Sonra dış denizden çıkmış...Ve daha onlarca yaşayan gazimizin hikayeleri kitapta yeralmaktadır.

''Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir. Her zaferin mayası şendedir. Her zaferin en büyük payı şenindir. Kanaatinle, imanınla, itaatınla, hiçbir korkunun yıldıramadığı demir gibi temiz kalbinle düşmanı nihayet alt eden büyük gayretin için gönül borcunu ve teşekkürümü söylemeyi nefsime en aziz bir borç bilirim''
ATATÜRK
Not:Kitap Çanakkale seramik fabrikaları şirketinin bir kültür hizmetidir.Piyasada satılmamaktadır.Dedelerimizin ne çabalarla bu ülkeyi savunmaya çalıştıklarını anlatan bu nadide eserden şimdiki kuşaklarında haberdar olması için pdf formatında sitede yer alıyor.Lütfen her ortamda paylaşalım.
Siteyi beğendiyseniz katkıda bulunun,üye olun,beğen butonlarını kullanın.Buradan üye olunuz...

2 yorum :