-->

30 Ekim 2015 Cuma

Peter Randa - Uzayda Dehşet Tora (Kurgu-Bilim Dizisi 1)

Kitap Adı:Uzayda Dehşet Tora
Yazar:Peter Randa
Yayınevi:Başkan Yayınları.(Kurgu-Bilim Dizisi:1)
Baskı Tarihi:1983
Sayfa:152
Format:Epub,Pdf.
Kaynak:Kendi taramam (niggerman taraması)
Açıklama:İlk önce Buradan üye olunuz...Sonra aşağıdaki linke tıklayarak kitabı indirebilirsiniz.
İndirme Linki:Peter Randa - Uzayda Dehşet Tora
Not:Kitap pdf olarak eksiksiz ve tam metindir.Epub olarak bazı kısımlarda noksanlıklar olabilir.Ancak bu okumaya engel değildir.Düzeltme işi çok vakit aldığından ilerde düzeltme imkanı olursa o şekilde tekrar paylaşıma açabilirim.Hayırlı okumalar.Yorumunuzu esirgemeyiniz.Ve beğendiyseniz beğen tuşuna basıp paylaşınız.
Kitap Hakkında:Yüreğim çarpıyor hızlı hızlı... Prototipin ilk belirtisi olmasın bu sakın? Amblemin bu gövdeye ne zaman çizilmiş olduğuna bağlı... Massart’a işaret edip fırlıyorum. Tarhla birlikte hemen yetişiyorlar. -Bakın... -Uzay Muhafızlarının amblemi bu. Yakından inceleyince boynum bükülüyor: -Neyazık ki çokyeni... Sanki dahadün çizilmiş... Hattâ belki de Gelma çizmiştir bunu. Yeniden çarpmaya başlıyoryüreğim. Tarryambaşımda birden kaskatı kesiliyor... Hemen sonra da Massart... Düşünmeye kalmadan ben de katılaşıyorum... Bir paralizatörden fışkıran buzlu sıvı, tepeden tırnağa donduruyor gövdemi. Bir kementin hızla uzanıp omuzlarımı sardığını görebiliyorum ancak. Ve kendimden geçiyorum.
Bizde bu romanı dışında pek tanınmayan Fransız bir yazardır Peter Randa.Ancak bu takma bir isimdir.gerçek adı Andre Duquesne'dir.Bir çok bilimkurgu/fantastik kitabının yanısıra polisiye öyküleride yazmıştır.
Siteyi beğendiyseniz katkıda bulunun,üye olun,beğen butonlarını kullanın.Buradan üye olunuz...

4 yorum :

  1. Diyecek söz bulamıyorum, ellerinize ve o güzel yüreğinize sağlık Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Mikemmel kardesim devam diyorum

    YanıtlaSil
  3. SEVEREK TAKİP EDİYORUM

    YanıtlaSil